Jäähdytysjärjestel­mät Turussa ja muualla Suomessa

Teollisuuden laajat jäähdytysjärjestelmät ja vedenjäähdytysratkaisut.

Olemme teollisuuden ja julkisen sektorin laajoihin jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut yritys Mynämäessä. Suunnittelemme ja toteutamme kaikki jäähdytysratkaisut sekä suuriin että pieniin kohteisiin ympäri Suomea. Olemme toteuttaneet laajoja jäähdytysjärjestelmiä aina lääketehtaista vihannesvarastoihin asti jo vuodesta 1985 lähtien. Yhtenä erikoisosaamisena meillä on laivoihin sekä muihin vaativiin kohteisiin suunnitellut ja toteutetut kompressorikoneikot.

Autamme suunnittelemaan, mitoittamaan ja toteuttamaan mahdollisimman luotettavan ja energiaystävällisen ratkaisun vaativiinkin kohteisiin.

Tarjoamme seuraavia jäähdytysjärjestelmiin liittyviä palveluita:

  • Suorahöyrysteiset järjestelmät

  • Välilliset järjestelmät

  • Vedenjäähdyttimet

  • Pumppuasemat

  • Huoltopalvelut

  • Kaukovalvonta.

Välilliset jäähdytysjärjestelmät

Välillisissä jäähdytysjärjestelmissä jäähdytyskoneikolla jäähdytetään vettä, joka ohjataan jäähdytystä vaativiin kohteisiin. Järjestelmän etuina ovat pienet kylmäainemäärät ja muunneltavuus. Samasta verkosta saadaan kylmää niin prosessin- kuin ilmastoinninkin jäähdytykseen. Myös kylmäainepiiri saadaan yhteen tilaan, parhaimmassa tapauksessa ulos. Tämä lisää turvallisuutta ja helpottaa laitteen huoltoa. Välillisessä jäähdytysjärjeatelmässä voidaan myös hyödyntää vapaajäähdytystä. Näitä järjestelmiä varten olemme myös suunnitelleet monipuolisen ET-Pumppuaseman.

Suorahöyrysteiset jäähdytysjärjestelmät

Suorahöyrysteisiä jäähdytysratkaisuja käytämme mm. pienissä ilmastoinninjäähdytyksissä, serveritilojen jäähdytyksessä sekä kylmiöissä.

Jäähdytyskone-leasing

Jäähdytyskone-leasing toimii erityisen hyvin esimerkiksi tilanteessa, jossa halutaan välttyä oman jäähdytysjärjestelmän hankkimisesta aiheutuvilta kustannuksilta tai ei haluta investoida uuteen laitteeseen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää