Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpulla säästöä energiakustannuksiin

Ilmalämpöpumppu toimii päälämmitysjärjestelmää tukevana lämmitysjärjestelmänä. Ilmalämpöpumppu koostuu ulkoyksiköstä, sisäyksiköstä ja kompressorista. Kompressori kuljettaa ulko- ja sisäyksikön välillä kylmäainetta, johon lämpöenergia sitoutuu. Kylmäaineen liike aiheuttaa painetta, joka höyrystää kylmäaineen ulkoyksikössä. Höyrystyessään kylmäaine sitoo lämpöenergiaa itseensä ja se kuljetetaan edelleen sisäyksikölle. Sisäyksikössä kylmäaine nesteytyy ja luovuttaa kuljettamansa lämpöenergian huoneiston sisäilmaan. Toimitamme ja asennamme ilmalämpöpumput Turusta sekä Mynämäestä Uuteenkaupunkiin asti.

Ilmalämpöpumppu sopii kaikkiin kohteisiin

Ilmalämpöpumpulla lämmität niin asunnon, autotallin kuin mökinkin. Ilmalämpöpumppu siirtää ulkoilmasta saatavaa lämpöä sisälle puhaltaen sen tasaisesti ympäri asuntoa. Samalla sisäyksikön suodattimet myös puhdistavat sisäilmaa ja parantavat sen laatua. Kesän kuumina päivinä lämpöpumpulla on mahdollista myös jäähdyttää sisäilmaa ja poistaa siitä kosteutta. Näin asumismukavuus säilyy hyvänä ympäri vuoden.

Oikein mitoitettu ilmalämpöpumppu pitää talosi lämpimänä aina -20 °C ulkolämpötilaan asti. Sitä kylmemmillä keleillä lisälämmönlähde on tarpeellinen. Lämpöpumppu on kohtalaisen helppo asentaa ja se onnistuu lähes poikkeuksetta yhden työpäivän aikana. Hyvissä olosuhteissa saadaan kilowatilla sähköä yli neljä kilowattia lämpöä. Ympärivuotisessakin käytössä lämpöä saadaan yli tuplasti sähkönkulutukseen nähden.

Kiinnostuitko? Tutustu laitteisiin Scanoffisen sivuilla.

Ota yhteyttä, varaa ilmainen kartoituskäynti tai kysy lisää